Az egy dolog, hogy a keresés végül mindig a Worthy Opponent lehetőségnél áll meg. De rajta kívül van még 37 különböző lehetőség.

A Hearthstone meccskereső tekercse egy igencsak kiszámítható gépezet. Mindig ugyanaz a 38 különböző név pörög rajta, mégis mindig ugyanott áll meg. A veterán játékosok már biztos fejből tudják az összes nevet a Worthy Opponenten kívül.De az újak lehet még el sem gondolkodtak rajta, hogy egyszer szívesen átolvassák mindet.

Pedig vannak köztük igazán jó figurák, nem is értjük, miért nem állhat meg néha valami máson is ez a tekercs?

Akár egy Bolondok napja event kapcsán, igazán megvariálhatná a Blizzard egy kicsit a dolgot. Minden meccs előtt azt várnánk, kivel dob össze, és ha folyamatosan cserélgetnék a neveket, mémek is születnének bőven.

Ettől azonban egyelőre tekintsünk el, hiszen most itt a lehetőség átolvasni a létező, de kipörgethetetlen neveket. A régi szobatárstól a Blizzard fejlesztőkön át a Murloc ellenfelekig itt van mindenki:

Ha tehát a héten pörgetitek a Hearthstone meccseket, most már tudjátok, kikkel dobhatna még össze a játék a Worthy Opponenten kívül. De sajnos úgyse fog…

×