A League of Legendsben gyakran van, hogy egy hős nem ott válik be végül, ahova tervezték. Wukongot most a top és a jungle irányába próbálják lökni.

Az új Wukongról minden hónapban hallunk valami újat. Legutoljára januárban került elő a hős, amikor majdnem be is tették a játékba. Végül a módosításait elvetették, és elhalasztották kiadását. Legújabb információk szerint azonban hamarosan tényleg láthatjuk az új Wukongot működés közben.

Mark „Scruffy” Yetter szerint Wukong inkább a top és jungle játékosoknak lesz tervezve, mivel nekik nagyobb szükségük van rá.

A jelenlegi változata 54,9 százalékos win rate-tel rendelkezik mid lanen, ami elég magas mutató. Ezzel szemben a dzsungeles és topos statjai 50% környékén bandukolnak. Az elmúlt időszakban az AD bruiserek igen jól megtalálták a helyüket a középső ösvényen, gondoljunk csak Ireliara vagy Camille-ra. August Browning a majomkirály tervezője, egy sokkal okosabb és trükkösebb Wukongot akar a Riftre engedni. Az új eszköztárnak köszönhetően veszélyesebb lehet majd a gankekben, valamint a wave clearje is gyorsabb lehet.

Hogy pontosan mikor adják ki, arról nincs pontos adat, annyit mondott Scruffy, hogy „hamarosan”. Mivel elsősorban a VGU fejlesztéseken dolgoznak, így ez a projekt picit háttérbe szorul, de ami késik, nem múlik és hamarosan élvezhetjük az új Wukongot a Riften is.

Szerintetek végre a végleges változattal találkozunk?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×