Valljunk be, a Doom egy olyan játék, amit nézni is olyan jó, mint játszani. A hamarosan megjelenő Doom Eternalból most érkezett 12 perc multi gameplay.

A Doom Eternal Battlemode multiplayer módjáról már tavaly is lehetett hallani, amikor megtudtuk, hogy háromfős csapatokban lehet majd játszani: egy játékos a Doomslayert fogja irányítani, a másik kettő pedig csapatban, démonokként próbálja meg levadászni őt.

A démonok saját speciális képességeket kapnak és csapdákat tehetnek le, valamint korlátozottan át tudnak látni a falakon. A Doomslayer viszont a játék összes fegyveréhez és felszereléséhez hozzáférhet, valamint használhatja a pálya két szélén levő teleportereket. Egy kör addig tart, amíg a démonok szét nem kapják a Doomslayert, vagy amíg a Doomslayer 20 másodpercen belül végez mindkét démonnal. Amennyiben ez nem sikerül, addig a démonok újjáélednek.

Most a IGN-nek lehetősége volt kipróbálni a játékmódot, amiről egy 12 perces videót is feltöltöttek.

 

A Battlemode lesz az elsődleges multiplayer mód a Doom Eternalban, nélkülözve a hagyományos multiplayer módot. Marty Stratton producer tavaly az IGN-nek elmondta, hogy az id Software a multiplayer új megközelítését választotta, miután a 2016-os rebootban a „hagyományos” játékmód nem ért el átütő sikert.

A Doom Eternal március 20-án jelenik meg. Kipróbálod majd a multit?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×