Az Electronic Arts most már egy partnerrel is együtt dolgozik az Apex Legends kínai PC-s és mobilverziós kiadásán.

Az Electronic Arts még tavaly májusban beszélt arról, hogy az Apex Legends battle royale élményt a jövőben szeretnék elhozni a kínai-és a mobilfelhasználók számára is. Közel egy évvel az akkor bejelentett tervek után még nem sikerült kiadni sem a kínai PC-s, sem a mobilverziót, ám a társaság nemrég megerősítette, hogy jelenleg is dolgoznak rajta – írja a PCGamer.

Tavaly decemberben Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója azt mondta, hogy továbbra is szeretnék kiadni a játékot Kínában, ahol óriási a mobiljátékosok száma. Most egy meg nem nevezett kínai partner találtak ehhez.

Kép forrása: Dexerto

„Ahhoz, hogy a játék és a mobilverzió Kínában elinduljon, partnerre volt szükségünk. Jelenleg már együtt dolgozunk egy partnerrel az országban, és nagyon nagyon örülünk a lehetőségnek. Ez a partner segít nekünk az Apex Legends globális mobilverziójának fejlesztésében is, de ennek az időzítésével kapcsolatban később osztunk majd meg részleteket” – mondta az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen egy negyedéves jelentés kapcsán.

Tekintettel arra, hogy mind a Fortnite, mind a PUBG mobilverziója igen szép karriert tudhat magáénak, nyilvánvaló, hogy az EA számára sem lenne rossz döntés az Apex Legends elindítása a mobilplatformon.

Az EA megerősítette, hogy az Apex Legends PC-változatát ugyanaz a partner fejleszti Kínában. Erről valószínűleg többet tudhatunk majd meg májusban, a következő negyedéves jelentésekből.

Te örülnél ha hamarosan megjelenne az Apex Legends mobilverziója?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×