Pénteken érkezik a FIFA új promója, mely a jövő lehetséges nagyágyúiról szól. Összeszedtük, melyik játékosokat várjuk leginkább a Future Stars keretébe.

A tavalyi évben meglepetésszerűen robbant be a Future Stars promóció a FIFA világába. Az akkori lapok értékei felvették a versenyt a legnagyobb sztárok alap kártyáival, melyből több be is fészkelte magát a meta lapok közé.

Ezt a ziccert idén se hagyja el az EA, január 31-én érkezik a második Future Stars promóció.

Azok a 23 év alatti játékosok kerülhetnek be a Future Stars keretébe, akik még nem hagytak olyan mély nyomot a futball világában. Egy Mbappé, aki már így is erős lappal rendelkezik, nem fog új lapot kapni, de egy Valverde például simán.

Joao Felix és Tomori érkezése lényegében már biztos, így őket kihagytuk a listából. Rajtuk kívül azonban még számos kérdőjel akad, a magyar és külföldi kommenteket böngészve összegyűjtöttük, melyik játékosokat várjátok leginkább az idei kiírásban.

Hudson-Odoi (Chelsea FC)

A 19 éves Callum Hudson-Odoi az idei évben 26 alkalommal lépett pályára.  16 PL meccsén 1 gólnál és 4 asszisztnál jár eddig, emellett 4 BL meccsel is büszkélkedhet. A fiatal játékost a jövő nagy tehetségének tekintik a Kékek, így bőven van esélye az idei Future Stars alkalmával megjelenni.

Martinneli (Arsenal)

A 18 éves brazil támadó tavaly júliusban csatlakozott az Ágyúsokhoz. Bár a londoni klubnak több problémája is volt az elmúlt időszakban, ez a fiatal csatárra egyáltalán nem volt hatással. Mind a Premier League-ben, mind az Európa Ligában három találatnál jár, ami egy ilyen ifjú játékostól nagyszerű teljesítmény, főleg első évében. Én mindenképpen számítok az ő lapjára.

Haaland (Dortmund)

Bár a norvég játékos bőven rendelkezik idén speciális lapokkal, érdekesen mutatna, ha egy 92-es lappal rukkolna elő számára az EA. Még 60 percet se töltött a pályán már is 5 gólnál jár a Bundesligában. Ha ilyen tempóban halad méltó esélyese lesz az aranycipőnek.

Valverde (Real Madrid)

A 21 éves uruguayi középpályás 2018-ban csatlakozott a királyi gárdához. Idén 16 mérkőzésen vett részt a LaLigában, ahol eddig 2 gólnál, és 3 asszisztnál jár. Emellett emlékezetes pillanata a Király Kupában tudatosan szerzett piros lapja, mellyel megmentette csapatát a biztos góltól, és vereségtől. Még Diego Simeone, az Atlético mestere is elismerően nyilatkozott róla, így a mi célkeresztünkbe is bekerült.

Fati (FC Barcelona)

A 2002-es születésű Ansu Fati, még kártyával se rendelkezik a FUT világában, de a való életben már felhívta magára a figyelmet. 12 LaLiga meccsén 2 gólt, és 1 gólpasszt jegyez, emellett a Bajnokok Ligájában is már betalált.

Zaniolo (AS Roma)

Az Inter akadémiájáról érkező olasz, alap emberévé nőtte ki magát a fővárosi klubnál. 18 mérkőzés alatt közel 1300 játszott percnél jár, emellett 4 góllal és 1 gólpasszal is büszkélkedhet. Emellett a Roma összes Európa Liga mérkőzésén pályára lépett, ahol szintén sikerült 2 találatot szereznie.

Soumaré (LOSC Lille)

A 20 éves védekező középpályás a jelenleg hetedik helyen tanyázó Lille csapatát erősíti. Fiatal kora ellenére 19 meccsen lépett pályára a bajnokságban, valamint a Lille összes BL meccsén is részt vett. Egy magas védekező középpályásnak ki ne örülne?

Demiral (Juventus)

A Sassuolotól érkező török játékos nem rendelkezik még sok mérkőzéssel, de pár meccs erejéig még De Ligtet is sikerül kiszorítania a keretből. A Juventus középhátvédje már egy gólt is szerzett az idei kiírásban, így az ő pályafutását is érdemes figyelemmel kísérni.

Lodi (Atlético Madrid)

A 21 éves brazil alap emberének számít már a spanyol gárdának. A bajnokságban 18 mérkőzésen 1 gólt, és 2 gólpasszt szerzett. Pályára lépett mind a hat BL mérkőzésén az Atléticonak, így kijelenthetjük, hogy Diego Simeone mindenképp számít rá a védelemben, és ezzel együtt mi is.

Meret (Napoli SSC)

Az udinesei születésű kapus védte mind a hat BL mérkőzésén a Nápoly kapuját, amiből hármat gól nélkül le is hozott. Noha nem igazán megy jól a bajnokságban idén az olasz klubnak, a barcelonai BL nyolcaddöntőben bizonyíthatja rátermettségét az olasz kapus.

Akik, még szóba jöhetnek:

    • Sandro Tonali (Brescia)
    • Lautaro Martinez (Inter)
    • Alessandro Bastoni (Inter)
    • Sebastiano Esposito (Inter)
    • Daniel James (Manchester Utd.)
    • Mason Greenwood (Manchester Utd.)
    • Mohamed Ihattaren (PSV)
    • Rodrygo (Real Madrid)
    • Joshua Zirkzee (Bayer München)
    • Çağlar Söyüncü (Leicester City)
    • Takefusa Kubo (Mallorca)

Milyen SBC-ket várunk?

Kiindulva abból, hogy a tavalyi Headliners lapokból készültek idén Moments és Flashback kártyák így mindenképpen számítok néhány visszatérő szereplőre a tavalyi promócióból. Szerintem egy Upamecano vagy Arthur lap esélyes lehet. Egy Guendouzi kártyának külön örülnék, de ha az EA bankot akar robbantani, akkor lehet kiadnak egy új Mendy lapot.

A Future Stars promóció péntek este 7 órakor indul. Szerinted a felsoroltak mellett kinek lenne még itt a helye?

×