Tartalomból és promócióból idén sincs hiány a FIFA Ultimate Team háza táján. Új objective-ek, SBC-k, és vadi új játékosok várnak a foci szerelmeseire.

Alig ért véget a Headliners akció már is kezdhetjük összekapirgálni megmaradt zsetonjainkat, hiszen az EA Sports tegnap este egy sejtelmes képpel kezdte el tetőzni idegeinket. Eleinte csak egy hátteret posztolt ki a FIFA 20 fejlesztője, melyet óránként újabb darabok követettek. Eleinte a kártya dizájnja, majd végül maga a promóció is felfedte magát:

Érkezik a Future Stars promóció a FIFA 20-ba!

Mit is takar ez az esemény?

A Future Stars promóció a jövő generációjáról szól. A frissen felfedezett focisták, akik előtt hatalmas jövő áll ilyenkor kapnak egy speciális lapot, mely értékekben felveszik a versenyt a jelen nagy játékosaival. A tavalyi keretben több olyan játékost is megtalálhatunk, akik az idei FIFA-ban már meta lapnak számítanak.

De Ligt és Alexander-Arnold a TOTY keretébe is bekerült.  Éder Militao és Mendy a kompetetív FIFA játékosok meta csapataiban sorra felbukkan. Aouar a Season Objective-ben kapott egy erős lapot, míg Sancho saját RTTF lappal rendelkezik.

Milyen játékosok várhatók?

Azok a 23 év alatti játékosok kerülhetnek be a Future Stars keretébe, akik még nem hagytak olyan mély nyomot a futball világában. Egy Mbappé, aki már így is erős lappal rendelkezik, nem fog új lapot kapni, de egy Valverde például simán.

Lesznek Objective-ek és SBC-k?

Valószínűleg ez a promo is tele lesz tartalommal. Kifejezetten várom, melyik játékosokat lehet esetlegesen ingyen kifarmolni , és milyen feladatok kellenek majd hozzá. Emellett én külön érdekel, hogy a tavalyi Future Stars lapokra lesz-e valamilyen referencia. Egy Flashback Guendouzit például szívesen elfogadnék a csapatomba.

A promóció péntek este 7 órakor várható. Te kit vársz idén a Future Stars keretébe?

×