A tavaly látottak alapján idén is kapunk ingyen Dustot a Lunar New Year küldetésekkel. Néhány extra Reroll után pedig tovább növelhetjük az ajándékot.

Hivatalosan eddig nem sok részletet ismerünk a Hearthstone idei Lunar New Year eventjéről. Adatbányászok azonban már kinyomozták, hogy igazából ugyanaz lesz minden, mint tavaly. Így pedig már könnyebb kiszámítani, mit is kapunk az esemény alatt.

Leginkább ingyen Dustot, ez az időszak lényegében erről ismert. A Lunar New Year küldetések ugyanis egyszerre adnak majd Goldot és Dustot. Viszont jó esély van arra is, hogy a régi küldetéseket is be lehet cserélni ezekre a változatokra.

Tavaly ugyanis a Lunar New Year elindulásakor egy extra Rerollt is kaptunk ajándékba a Blizzardtól.

Vagyis amikor január 29-én, a Lunar New Year indulásakor megkapjuk az első Gold + Dust jutalmat adó küldetést, kapunk egy Reroll lehetőséget is, ez tiszta sor. Viszont ha idén is jön extra Reroll a Blizzardtól, és van másik két Questünk, akkor mindkettőt lecserélhetjük. Egy Reroll ugyebár minden esetben jár, de érdemes több Questet is betartani, hátha tényleg ugyanaz lesz minden, mint tavaly.

Az új Questek január 29-én a Tavern Brawl élesedésével egy időben várhatóak. Próba, szerencse alapon tartsatok be több questet is, hátha!

×