Úgy tűnik az Arenának senki nem szólt, hogy ezek a lapok csak később jelennek meg.

A játék fejlesztői nagyon úgy tűnik, hogy egyben bepakolták a játékfájlok közé az összes Galakrond’s Awakening lapot. Normál esetben nem is lenne ebből semmi baj, hiszen előre úgysem lehet teljesíteni a szárnyakat, packokból meg úgysem lehet bontani az új lapokat.

Na de mi a helyzet az Arena jutalom-rendszerével?

Akármennyit is nyerünk az Arena során, egy pack és egy random jutalom mindig jár mellé. A random jutalomban pedig a Gold és a Dust mellett ott a lehetőség egy Common vagy Rare kártyára is.

Innen azonban úgy tűnik nem sikerült kivenni az Adventure kártyáit, sőt még a meg sem jelent lapokat is bent hagyták. Vagyis az Arena jutalmak közül már most kiszedhetjük azokat az Adventure lapokat, melyek csak hetek múlva jelennek majd meg.

És a legdurvább az, hogy utána már használhatjuk is őket a Ranked meccseken.

ZelKnow története a bizonyíték. Az első képen az Arena lezárultával kibontott lapot láthatjuk, a másikon pedig amint pakliba illeszti az új lapot. Ő speciel golden változatot kapott, de valószínű, hogy sima változatra is érvényes a fent látható hiba.

Elég szokatlan eset, mely eddig még sosem merült fel a Hearthstone története során. Vélhetően azért, mert eddig odafigyeltek az Arena lapkészletére is a fejlesztők egy Adventure beillesztésekor. Hiába, sok-sok éve nem volt már Solo Adventure a játékban, a Blizzard szépen be is nézte ezt az Arena dolgot.

Irány az Arena, jöhetnek az idő előtt megjelenő Adventure lapok!

×