Magyarországra érkezik az európai League of Legends krémje. Döntőt rendez az LEC Budapesten, ami hatalmas előrelépés a magyar esport számára.

Eddig is rettenetesen vártuk, mi mindent tartogat nekünk a LoL 2020-ban, de ezek után pláne! A top európai League of Legends bajnokság, az LEC, Magyaroszágra hozza a tavaszi idény (Spring Split) döntő rendezvényét.

Minden évben vándorolnak a nagyszabású League of Legends döntők. Az LEC (korábban EU LCS) járt már Spanyolországban, Franciaországban, de még Görögországban is. Most pedig úgy néz ki, hogy kis hazánkba is ellátogatnak a legjobbak, Budapesten rendezik meg a 2020-as Spring Split döntőjét.

 

FionnOnFire, vagy polgári nevén Tyler Erzberger, az ESPN újságírójának legfrissebb értesülései szerint idén magyar és svéd közönség előtt emelhetik Európa legjobbjai a magasba a trófeát.

Európában kiemelten fontos a tavaszi idény, ugyanis ez alapján derül ki, hogy ki képviseli majd az LEC-t a 2020-as MSI-on. Valamint folytatódik a csapatok Championship pontjainak halmozása, ami végül a világbajnokságra való kijutásban lesz kulcsfontosságú.

Bőven lesznek tehát izgalmak a budapesti döntőn, senki sem fogja félvállról venni a rendezvényt!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×