Érdekes, hogy egy őket sújtó hibát pár perc alatt észrevesznek, míg a játékosoknak napokat kell várni.

Lassan már megint ott járunk, hogy nem telik el úgy hónap, hogy ne történne valami igazán bosszantó dolog a FIFA világába. Persze ilyenkor nem a nagy gólokat, vagy a WL eredmények visszhangját szoktuk hallani, hanem az egymás után előkerülő bugokét.

Korábban írtunk róla, hogy random tűntek el SBC-k a játékból, még a lejártuk előtt. Természetesen a felháborodás sem maradt el, hiszen challenge közben vesztek oda a nem két filléres csapatok. A francia bajnokság legjobb játékosának ebben a hónapban Ben Yeddert választották, akit már rég óta várt a közönség. Csütörtök este 7 órakor be is került az SBC-je a játékba, azonban vele együtt egy aprócska „hiba” is érkezett.

Az egyik kihívásban 86-os csapat helyett 80-as követelményt adtak meg a fejlesztők, emiatt a szemfülesek nagyjából 150 ezer zsetonnal olcsóbban hozhatták ki az SBC-t.

De volt olyan is, aki kvázi csak az ingyen csomagra ment rá. Végre egy olyan hiba, ami a játékosoknak kedvez, mégsem ártunk vele másoknak. Az EA persze hamar észlelte a hibát és visszavonta a játékos kihívását. Akinek sikerült befejezni időben az valószínűleg megtarthatja a lapot, de aki csak részben készítette el, annak bizony elölről kell kezdeni az egészet úgy, hogy visszakapja a berakott kártyáit.

 

Persze a játékosok nem hagyják szó nélkül a dolgot, azóta folyamatosan bombázzák a kiadót Twitteren. Érdekes, hogy egy ilyen hibát 5 perc alatt észrevesznek, míg a player pickek orvosolására napokat kell várni. Reméljük azok a játékosok is valamilyen módon kárpótolva lesznek, akiknek nem sikerült időben befejezni, és emiatt drágábban jutnak majd hozzá a franciához.

×