A héten egy meglehetősen kellemetlen SBC bug jelent meg a FIFA 20-ban, egyik pillanatról a másikra eltűnt pár kihívás. Az EA már javítja a hibát.

A héten egy igencsak kellemetlen jelenség ütötte fel a fejét a FIFA 20-ban, néhány Squad Building Challenge egyik pillanatról a másikra eltűnt a játékból.

A játékosok értetlenül álltak a helyzet előtt, már csak azért is, mert semmilyen hivatalos visszajelzés nem érkezett sem a kiadótól, sem közvetlenül a fejlesztőktől.

Mindez kiemelkedően kellemetlen, elvégre a játékosok egy-egy SBC-be komoly mennyiségű időt, energiát és játékbeli értéket fektetnek. Ha egyik pillanatról a másikra ezt kihúzza alóluk az EA bárminemű előrejelzés nélkül, joggal érezhetik meglopva, vagy éppen átverve magukat.

Ám szerencsére felfigyelt a kiadó a hibára és már készül is a javítás!

 

A hiba érintette például Alexander-Arnold POTM kártyáját, Bernardo Silva Moments lapját és a Flashback Marcelo SBC-t is.

A legfrissebb információink szerint már elkezdték aktívan javítani az SBC bugot. Az érintett játékosok a napokban újra látni fogják – akár már ma –  az eltűnt kihívásokat. Ráadásul az EA azt ígéri, minden úgy fog visszatérni, ahogyan eltűnt. Vagyis ha egy olyan SBC tűnt el, aminek a felét már teljesítettük, a mentett stádium tér majd vissza a kliensbe.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×