A Riot Games rákapott a közösségi szavazásokra, ami összességében jót tesz a League of Legends légkörének. Volibear és Fiddle után újból mi dönthetünk a következő VGU alanyáról!

A Riot Games újabb rajongói szavazást tart hamarosan, amiben ismét az lesz a kérdés:

Ki legyen a következő VGU, vagyis az idei teljes felújítás alanya?

A szavazás győztesét lepasszolják egy speciális fejlesztőcsapatnak, egy Visual and Gameplay Update-re. Ők aztán 2020-ban nekifeszülnek, és 2021-ben teljesen új köntösben, új képességekkel hozzák vissza. Pont ilyen sztori Volibear története is, akit 2019-ben szavaztak meg a VGU alanyának, hogy idén új formában térjen vissza:

 

D pontosan ez történik Fiddlesticks-szel is idén, Volibear ugyanis nem egyedül nyert. Tavaly év elején megszavaztatta a közösséggel a Riot Games, hogy melyik hőst kívánják új formában látni idén. A lehetséges hősök Dr. Mundo, Fiddlesticks, Nocturne, Shyvana, és Volibear voltak. A szavazás nagyon szoros volt, szinte alig lett végül különbség Voli és Fiddle számai között.

Ezért úgy döntöttek a kiadónál, hogy mindkét hős megkapja a maga kis törődését!

Egy ilyen szavazással nemcsak a saját maguk munkáját könnyítik meg a fejlesztők, hanem a játékosokkal való kapcsolatukat is erősítik. Elvégre mindenki akkor boldog, ha azt kapja amit szeretne.

Az idei szavazás alanyairól, vagy pontos dátumáról még nem tudni semmit. Riot Reav3 arra kérte a játékosokat, hogy árgus szemekkel figyeljék a szavazás megjelenését, és aztán döntsenek a championok sorsáról. Mivel meghatározó eseményről beszélünk, szinte minden közösségi média profil és a fórumok is ezzel lesznek tele, amint kiírják, természetesen mi is megosztjuk veletek a szavazás pontos helyét. Véleményünk szerint az első negyedévben le kell, hogy pörögjön a szavazás, ugyanis egy VGU-t nulláról felhúzni nem egy-két hét lesz.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×