Egy osztrák online videojáték-bolt oldalára felkerült a GTA 6 a megjelenés évével, árral és előrendelési lehetőséggel. Persze hivatalos bejelentés sehol.

A világ gamer közössége arra vár, hogy a legfrissebb GTA 6-ban üthesse el az embereket és lopja el a kocsijukat, ám a Rockstar egyelőre nem jelentette be, hogy készülne a játék, pláne nem azt, hogy mikorra tervezik a megjelenést. Pletykát és kiszivárgást azonban hallunk bőven, többek között azt is rebesgetik, hogy már a következő generációs konzolokra jelenik meg, olyan grafikával, hogy az orrszőr is láthatóan lobogni fog, mikor 220-szal csapódunk a falnak motorral.

Kép forrása: Rockstar

Egy osztrák online bolt most azzal kecsegteti a rajongókat, hogy hamarabb jön a folytatás, mint gondoltuk – írja a Dexerto. A Gameware oldalán megjelent a GTA 6, 2020-as megjelenési évvel, Xbox One, PS4 és PC változattal, rögtön bónusz matricával, ahogy kell.

Nos, simán lehetséges, hogy ez egy szívatás, de ugyanakkor lehet véletlen kiszivárgás is. Erre láttunk már több példát az Amazon esetében, de a Gameware sem átall játékmegjelenéseket idő előtt „véletlen” megjelentetni. Korábban ők szivárogtatták ki a bejelentés előtt a Need for Speed Heat és a Devil May Cry 5 érkezését is.

Ettől függetlenül persze nem árt fenntartásokkal kezelni az oldalt, ugyanakkor bármi megtörténhet. Lehet, hogy nemsokára valóban bejelentik a GTA 6 érkezését, és megindulhatnak a találgatások, hogy vajon hány tömegpusztító fegyverrel irthatjuk majd az ártatlan járókelőket. A Gameware persze azóta törölte az említett játékot a listából.

Te örülnél egy GTA 6 bejelentésnek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×