Az építés és a célzás mellett a gliding a harmadik legfontosabb játékeleme a Fortnite-nak, sok múlhat ugyanis azon, hogy hova és milyen gyorsan érkezünk a menetek elején.

Egy tökéletes landolás nem fog meccset nyerni senkinek, viszont nagyban előkészítheti az eredményes köröket. Nem hiszem, hogy bárkinek, aki valaha is játszott battle royale játékkal, magyarázni kellene, hogy miért kulcsfontosságú a jó landolás. Ha mi szerzünk először fegyvert, előnyből indulunk, ez alól a Fortnite sem kivétel!

Épp ezért a játék megjelenése óta azt vizslatják a játékosok, hogy hol lehetne időt nyerni, hogyan lehetne a leghatékonyabban trükközni gliding közben.

A Chapter 2 során sem változott meg a trend, olyannyira nem, hogy Frenzy Farm területén sikerült is egy igen komoly bugot találni. Egyébként is megéri errefelé ugrani, ugyanis a terület telis tele van nyersanyaggal, valamint felszereléssel. És ha gyorsabban landolunk, mint az ellenfelek, az esetek túlnyomó többségében el is foglalhatjuk a farmot…

Tip: You can glide through these types of windows
byu/HeyItsYonder inFortNiteBR

Frenzy Farm keleti csücskében áll egy hatalmas csűr, aminek az oldalán található egy kis ablak. Mivel a karakterünk kétszer olyan magas, mint az ablak, joggal gondolnánk, hogy be se fér a lyukon.

Az igazság viszont az, hogy a megfelelő szögben át tudunk slisszanni rajta!

Ahogy a videóban is látszik, landolás után többnyire lesz az épületben egy fegyver, vagy egy láda szinte azonnal, így amíg mások éppen be akarnak jutni a tetőn keresztül, vagy a környéken rohangálnak majd fegyvert keresve, mi már le is rohanhatjuk őket.

Érdemes nyitott szemmel járni és tesztelgetni az ilyen jellegű glider trükköket, ugyanis ha sikerrel járunk, komoly előnyre tehetünk szert!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×