Röpül az idő, Ezreal W-je már nem gyógyít, AP Yi nem a legegyszerűbb win, de a ranglétrát mászni idén is ugyanolyan lesz.

Január 10-én indul a League of Legends 10. szezonja. A hivatalos Twitteren osztották meg az alábbi képet, amin Urgotot és egy áldozatát láthatjuk az „öt nap múlva megtörjük őket” felirattal és a 2020-as év szezonjának logójával.

A rangsorolt eredmények resetelődnek a szezon kezdetekor, de a rejtett elo pontok maradnak. Idén is az előszezon és a besoroló meccsek alapján kapjuk majd idén is a pontos helyünket. Az első rangsorolt meccs után már látható lesz a kezdőpontunk, majd a győzelmekkel ezt feljebb vihetjük, a veszteségekkel viszont csökkenteni nem tudjuk. Ezért ne ijedjen meg senki, ha alacsony besorolást lát a profilján az első győzelem után. A nyolcadik meccs után a profilunkon is megjelenik a besorolt rangunk.

Ez a rendszer kifejezetten demotiváló szerintünk, de azokat, akik minden évben kifarmolják pár száz meccs alatt a valós fémjelzésüket, ez úgysem tántorítja majd el. Az új szezont megelőző patch január 8-án jelenik meg, az új hőssel Sett-tel és a Mecha Kingdom kinézetekkel.

Ti hány rangsorolt meccset toltok majd idén?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×