Még van néhány hónap a megjelenésig, de az új Half-Life VR játék máris most kedvezményesen érhető el a Steam kínálatában.

Ahogy a Black Friday és a karácsonyi időszak vásárlásait elemezzük, rájövünk, hogy egyre többen szereztek be az utóbbi időben VR készülékeket, talán köszönhetően annak, hogy a Valve nemrég bejelentette a Half-Life VR játék érkezését. A márciusban megjelenő játék jelenleg 10 százalék kedvezménnyel rendelhető elő a Steam oldalán, így most csak 44.99 euró.

Kép forrása: Steam

A Half-Life széria ugyan visszatér, de a VR verzió fogadtatása igen vegyes, már csak azért is, mert aki tényleg szeretné átélni az élményt, annak nem csak a játékot, de egy alkalmas VR szemüveget is be kell szereznie. Ezekhez a készülékekhez ráadásul még egy erős PC-re is szükség lehet. Ez azt is eredményezheti, hogy lényegesen kevesebben veszik majd meg a játékot, mint arra számítani lehetne egy Half-Life játék esetében.

 

Aki viszont már rendelkezik Valve Index-el, az ingyen megkapja a Half-Life: Alyx-et, sőt még néhány extra tartalmat is. Az biztos, hogy nagyon sokan várják, hogy a cím megjelenjen, de persze, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, az még kérdéses. Az Alyx egyébként HTC Vive, Oculus Rift és Windows Mixed Reality eszközökkel is játszható.

Te már előrendelted?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×