Eléggé csúcsra járatta a Monster Hunter: World karakterkészítő funkcióit, szinte tökéletes a hasonlóság – kár, hogy a játékban alig fogja látni.

Hol vannak már azok az idők, amikor kapunk egy karaktert a játékban, és ahhoz hozzá sem nyúlhatunk? Ma már szinte mindenhol megváltoztathatjuk, hogy néz ki a karakterünk. (Ahol meg nem, ott segítenek a modok.) Ez természetesen nincs máshogy a Monster Hunter: Worldben sem, ahol apró részletekig megalkothatjuk a karakterünk arcát – amit természetesen alig fogunk látni játék közben.

Így tett egy koreai streamer is, ám azzal a céllal, hogy megalkotja saját magát. Szerencsére a játék eszközei annyira részletesek, a grafika pedig annyira életszerű arányokkal rendelkezik, hogy tökéletesen le tudta utánozni magát. Nézzétek a videót, még egymásra is teszi az élőképet a karakterrel, és szinte tökéletesen passzol a kettő.

Korean streamer takes character customization to a whole other level (MHWorld) from r/LivestreamFail

Természetesen a reddit kommentekben meg is jegyzik, hogy könnyebb azoknak megalkotniuk magukat a játékokban, akik eleve szép arccal rendelkeznek, hiszen a játékokban általában szép arcú karaktereket készíthetünk. Na jó, ez persze nem teljesen igaz, hiszen a Bethesda gondolt azokra is, akik rettentően félelmetesen néznek ki, és szeretnék a játékban is megalkotni saját magukat:

A trustworthy face to say the least. from r/OblivionAbominations

Ha érdekelnek hasonló szörnyszülöttek, kifejezetten ajánljuk az Oblivion Abominations subreddit böngészését, garantált a szórakozás.

Ti melyik játék karakterkészítőjét szerettétek a legjobban? Megcsináltátok magatokat a Monster Hunter: Worldben?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×