Valami nem stimmel az Elder Drake háza táján, olyan helyzetekben is pusztít, amikben papíron nem kellene.

Egy meglehetősen furcsa interakció váltott ki vitát a League of Legends subredditen, Braum teljesen védtelen az Elder buff ellen, holott a sárkány adta hatás „projectile”-ként van nyilvántartva a rendszerben, ami ellen fel kéne tudnia venni a versenyt a támogatónak az E képességével.

A Riot Games dolgozói is beleszálltak a vitába, tényleg egy bugról beszélünk, vagy alapvetően így volt megtervezve az Elder buff hatása?

View post on imgur.com

A fenti videóban jól látszik, hogy a szóban forgó Barum levédte csapattársa elől a kivégző képességet, maga a támogató viszont teljes sebzést szenvedett el, így egy pillanat alatt eltűnt a játékból, holott közel teljes életerővel rendelkezett.

A League of Legends játékmenetért felelős csapatában dolgozó Daniel „Rovient” Leaver egy igencsak „trükkös” esetnek nevezte Braum helyzetét, s külön kiemelte, nagyon nehéz egyensúlyba helyezni Braum és a sárkány interakcióját.

Comment
byu/Jemror from discussion
inleagueoflegends

Beluga Whale kiállt a sákány buffja mellett, véleménye szerint nem lenne fair, ha Braum képes lenne levédeni a buff hatását. Ő volt az a fejlesztő, aki korábban élesítette a játékban az Urgot-Braum interakciót, a támogató képes volt feláldoznia magát, ha pajzsával megmentette egyik csapattársát Urgot ultija elől. Ezt azóta kivették a játékból, mert a játékosok nem tartották túl jó ötletnek, a masszív negatív visszajelzés-hullám pedig visszakozásra késztette a Riotot.

Nos, ez az új helyzet sem tetszik a közösségnek, így kíváncsian várjuk, hogy mit fog lépni a fejlesztőcsapat a témában. Egy biztos, ha nem hotfix lesz belőle, a legkorábban csak a 10.1-es ciklusban javulhat Braum helyzete, addig pedig el kell fogadnunk, hogy egy 2500 HP-s támogató egy pillanat alatt eltűnik a pályáról.

Szerintetek fair, hogy Braum képtelen kivédeni az Elder buffot, vagy könnyítenie kellene a rendszeren a Riot Games-nek?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×