A Twitch.tv kisebb kategóriájában rengeteg kis nézettségű, de értékes tartalmú csatornát találhattok. Itt vannak a mi kedvenceink.

A streamer világ még csak most kezd igazán kibontakozni, így rengeteg új és érdekes csatorna tör ki a népszerűtlenség ködéből, majd sokan vissza is zuhannak szinte azonnal. Az egyedi ötleteknek azonban még mindig van helyük, habár az ezeket besoroló kategóriában nehéz nagy közönségre találni.

 

Ilyen volt 2014-ben a Twitch Plays Pokémon, ahol egy anonim ausztráliai programozó egy algoritmus segítségével lehetővé tette, hogy a chatbe írt parancsok segítségével az összes néző együtt játszon a Pokémon Red játékkal. Ezt hamar felkapta a játékos közösség és a csatornán egy pillanatban együtt játszó 1 165 140 játékosszám még a Guinnes World Record-ok közé is bekerült.

A Science & Technology az egyik kategória, ahol ilyen kincseket lehet találni. MayaHiga hívta fel a figyelmünket hosztolásával a kedves kis csatornára, ahol feliratkozásunkkal egy kis tóban élő kacsákat etethetünk. A DashDuck kifejezetten relaxáló élményt nyújt és habár a kacsák etetése limitált, a kamerák egész nap működnek, így a szárnyasok aktivitását konstans követhetjük. A csatorna létezik nyulas, csirkés és bárányos verzióban is.

A kategória helyet ad olyan csatornáknak is, ahol programozni tanulhatunk vagy épp számítógépet és okostelefont javítani. Az ElectronicsRepairSchool csatornáján most is élőben követhetjük, ahogy Sorin a hoszt, hogyan deríti ki mi a problémája bizonyos elektronikai készülékeknek, majd egyszerű felszereléssel, de profi szaktudással, hogyan hozza azokat helyre.

Lana_Lux viszont a videojáték fejlesztés lépéseit mutatja be, a kezdeti koncepcióktól egészen az első tesztekig. Az alábbi videóban láthatjátok, ahol egy létrehozott környezetét járja körbe.

 

Mélyebbre merülvén a kategóriában végignézhetjük, ahogy alexbot2021 3D nyomtat egy emberszabású robotot, játszhatunk ingyen GrippyClaw játékmarkolójával és megfigyelhetjük, hogyan nőnek Wellijuana kenderei. Így kifejezetten csak ajánlani tudjuk, hogy fedezzétek fel magatoknak is a kategória megannyi érdekes tartalmát, ha legközelebb a Twitch.tv platformra látogattok.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×