Ha minden igaz, január 6-án érkezik a Nintendo Switch 10.0-ás firmware verziója, ami talán olyan változásokat ígér, amire régóta várnak a rajongók.

Nem kétséges, hogy a Nintendo hatalmas sikereket ér el az utóbbi időben, függetlenül attól, hogy nemrég a konzol még Kínában is megjelenhetett. A hihetetlenül népszerű konzol most további fejlesztéseken ment keresztül, így sokan azt várják, hogy többek között például testreszabható lesz a felhasználói felület – írja a Dot Esport.

Január 6-án tehát firmware frissítés várható a konzolokon, így senki ne lepődjön meg, ha hálózati hibát tapasztal. A frissítés ideje alatt az eShop szolgáltatás nem lesz elérhető, ahogy azok a játékok sem, melyekhez online kapcsolat szükséges. Persze nem biztos, hogy ez a frissítés valóban a 10.0 lesz, de mivel a Nintendo még nem tette közzé jövő évi terveit, így joggal feltételezhető, hogy ezzel indítanak.

https://www.youtube.com/watch?v=GZ29kZOC71c

 

A legtöbb felhasználó egyébként általában három dolog kapcsán panaszkodik, melyre a frissítéssel megoldást várnak: a kezdőképernyő testreszabhatósága, az eShop zsúfoltsága és a témák teljes hiánya. Hogy mindez január 6-án megoldódik-e, egyelőre nem biztos, hiszen a fenti opciók bekerülése csupán spekuláció.

Te örülnél, ha az említett opciók megváltoznának?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×