Még a Netflix The Witcher sorozatának megjelenése előtt bejelentették, hogy ha minden jól megy, elkészülhet a második évad. Nos úgy tűnik, már a harmadik is terítéken van.

Valóban sikeresnek mondható a Netflix új sorozata, a The Witcher. A széria beváltotta a hozzá fűzött reményeket, így állítólag zöld utat kaphatott a harmadik évad is – írja a WeGotthiscovered. Mindezt annak ellenére, hogy csak körülbelül egy hete lett nézhető az Andrzej Sapkowski fantasy sorozata alapján készült alkotás. A fogadtatás mind a rajongók, mind a kritikusok részéről pozitív volt.

A siker ugyanakkor nem is meglepő: a Game of Thrones befejezése után a fantasy rajongók új sorozatot kerestek, a könyvek és a Witcher videojáték rajongók pedig eleve várták a szériát, nem is beszélve Henry Cavill személyéről. A Netflix tehát talán nem véletlenül ilyen magabiztos: még a premiere előtt bejelentették a második évadot, sőt talán már annak folytatásáról is tárgyalások folynak.

 

Fontos azonban tudni, hogy a Netflix nem jelentette be a harmadik évadot hivatalosan, ugyanakkor a wegotthiscovered.com megbízható forrására hivatkozik. Az biztos, hogy a sorozat második évadára is sokat kell még várnunk, hiszen a forgatás is csupán 2020 elején kezdődik.

Te örülnél a harmadik évadnak?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×