Több mint 10 évvel a Left 4 Dead 2 megjelenése után a modderek friss kiegészítő kampányt készítettek, aminek témája ezúttal Csernobil.

A Left 4 Dead 2 több mint 10 évvel ezelőtt, 2009-ben jelent meg, ennek ellenére még mindig masszív és igen aktív játékosközösséggel rendelkezik. Tavaly például 15 ezren játszottak a szervereken, így nem is csoda, hogy a modderek új kampánykiegészítőket készítenek a játékhoz – írja a Gamerant.

A Left 4 Dead 2 friss modja végül megjelent, így a Chernobyl: Chapter One már elérhető a Steam Workshop-ban. Persze ahhoz, hogy valaki ki tudja próbálni, rendelkezni kell a Left 4 Dead 2 összes kiegészítőjével, amiből 7 darab van. A versus mod a következő frissítéssel kerül csak be, addig be kell érnünk öt co-op mappal, egy új mentőautóval és friss zenékkel. A fejlesztők ráadásul kilenc szervert üzemeltetnek a világ különböző pontjain.

 

Aki nem ismerné a játékot, annak röviden annyit elárulunk, hogy a Left 4 Dead 2 egy mára már klasszikussá vált zombihentelő FPS játék. Akár 4 fős csapatban is együtt ritkíthatjuk a fajt, különböző fegyverekkel. A Chernobyl: Chapter One szintén négy túlélő történetét követi, akik azért mennek Szibériába, mert pletykák szerint a zombik nem élik túl a szélsőséges hideget. Sajnos kiderül, hogy ez nem igaz, ráadásul gépük pont Csernobil felett zuhan le.

Természetesen a játékban felfedezhető lesz az atomerőmű négyes blokkja is, több egyén ismert helyszín mellett. A készítők külön odafigyeltek arra, hogy a helyszínek hangulata minél inkább hasonlítson arra, ahogy a valóságban is tapasztalható.

Te kipróbálod a Left 4 Dead 2 legújabb kiegészítőjét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×