A megjelenés környékén tetőző játékosszámot 4 év múlva sikerül megdönteniük.

A The Witcher 3: Wild Hunt 2015 májusában látott napvilágot és egyből rekordokat döntött vele a CD.PROJECT.RED, ugyanis már az első hónapban 92 ezren indultak útra Grealt bőrébe bújva. A gyártó pedig nem okozott csalódást a fanoknak, hiszen 4 év után nemhogy csak egy méltó folytatással kínálták meg a nagyközönséget, hanem az eddigi legdurvább Witchert sikerült megalkotniuk, amit a mai napig tízezrek játszanak.

Arra viszont senki nem gondolt, hogy a kezdeti játékosszámot 4 év múlva sikerül megdönteniük!

Pedig épp ez történt, ugyanis míg novemberben 26 ezer fő játszott a játékkal, addig decemberre ez a szám már 94 601-re rúgott, azaz 2 ezerrel sikerült megdönteni a 2015-ös csúcsot.

Remélem senkinek sem kell bemutatnom a Witcher sorozatot, ami a hazánkban „Vaják” néven került a Netflix műsortervébe. Az első évadot épp december 20-án mutatta be a streaming óriás, amivel nem mellékesen óriásit robbantottak, ugyanis több százezren követték figyelemmel a bemutató részt, ráadásul a készítőknek az iMDB-n sikerült bezsebelni a legnépszerűbb Netflixes sorozat címét. Valószínűleg épp ezeknek a sikereknek és a Steam akcióinak együttesen köszönhető ez az új rekord.

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×