Már egy jó ideje ki lehet próbálni a World of Warcraft tesztszervereken a 8.3-as frissítést, most végre pontos dátumunk van arról, mikor tör ki N’Zoth börtönéből.

A hivatalos Blizzard fórumbejegyzésben végre megnevezték, hogy január 14-én (a Wowhead értesülései szerint Európába 15-én) érkezik az új frissítés. Ha minden igaz, ez lesz az utolsó patch a World of Warcraft Battle for Azeroth kiegészítőből, hiszen ha a korábbi példákra támaszkodunk, a BlizzConon bejelentett Shadowlands valószínűleg a nyáron lesz majd elérhető.

Új raid, új fajok, új fenyegetés

Bár a következő kiegészítő ellensége mellett eltörpülni látszik, de N’Zoth képében mégisccsak egy új Ősi Isten tör elő a titánok börtönéből, úgyhogy ezzel sok kihívás együtt jár majd.

Elsősorban kapunk egy új raidet, Ny’alothát, amelynek legvégső ágában magával N’Zoth-tal is megküzdhetünk.

  • Január 21: ezen a napon válnak elérhetővé a raid normal és heroic nehézségi fokozatai
  • Január 28: mythic nehézségi fokozat, Raid Finder Wing 1 (Vision of Destiny)
  • Február 11: Raid Finder Wing 2 (Halls of Devotion)
  • Február 25: Raid Finder Wing 3 (Gift of Flesh)
  • Március 10: Raid Finder Wing 4 (The Walking Dream)

A frissítés első napjától elérhető lesz viszont a két új allied race, a Horda oldalán a rókaszerű Vulperák, a Szövetség oldalán pedig a robotvégtagú Mechagnome-ok. A korábbi allied race-ekhez hasonlóan itt is reputation farmoláson túl egy küldetéssorozatot is teljesítenünk kell, hogy ilyen karaktereket indíthassunk.

World of Warcraft

Kép forrása: mmo-sankar.de

Nem sokkal a frissítés után elindul a World of Warcraft legutóbbi kiegészítőjének új évadja is. Ez azt jelenti, hogy új szezonális utótagot kapnak a Mythic Keystone dungeon-ök, új jutalmak érkeznek, valamint egy új évad indul a PvP-ben is.

A frissítés még számos újdonságot hoz magával, amelyekről korábban már beszámoltunk, új szemet kapnak a Death Knightok, de beállhatunk N’Zoth seregébe is, és elárulhatjuk saját oldalunkat. Kicsivel hosszabban foglalkoztunk ezzel a frissítéssel még legelső bejelentésekor, ebben a cikkben még több infót találtok.

Ti már várjátok az új frissítést? Ki fogjátok próbálni az új fajokat?

×