Az Xbox promóció keretein belül volt egy kis idő egy rövid interjúra, majd közösen bemutatták a Winterfest adta újdonságokat. Egy teljesen új skincsomaggal karöltve.

A Microsoft úgy döntött, hogy ledobja az atomot december elején és elkészítenek egy általános Fortnite bemutatót a témában releváns két legkiemelkedőbb alakkal. Az egyikőjük a világ legismertebb Fortnite streamere, Ninja, a másik pedig Mark Hamill, filmes legenda, aki nem elhanyagolható módon éppen a Skywalker-sztori utolsó felvonása okán turnézik a világban, s mit ad isten, éppen aktív egy Fortnite x Star Wars esemény az Epic Games lövöldéjében.

 

A közel 10 perces videóban szó esik Hamill „gamer” múltjáról, arról az időszakról, amikor gyermekeivel még megpróbálta tartani a lépést az Atari-korszakban. A többek között Luke Skywalkert is megformáló színész kiemelte, fontos szerepe van a játékoknak a társas kapcsolatokban,

könnyedén megerősítheti a szülő-gyermek köteléket.

A rövid beszélgetés után jöhetett a lényeg, Mark Hamill és fiai egy csapatban Ninjával, nekivágtak a Fortnite világának!

Az általános Fortnite tippeket most háttérbe szorítva, ami nekünk igencsak komoly hírértékkel bír a videóból, az a forrásfájlok közt éppen megpihenő Glacial Legends skincsomag hivatalos bemutatója volt.

A csapat ugyanis magára öltötte az új Devourer, Frozen Nog Ops és Frozen Fishstick skineket, amik a leakek szerint egy csomagban lesznek majd a közeljövőben megvásárolhatók.

Hypex értesülései szerint a Glacial Legends csomag december 23-án válik elérhetővé a Fortnite boltjában, feltehetően valós valutáért, nem V-Buckért.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×