A játék vezető fejlesztője szerint januárig már nem várható újabb változás.

A legfrissebb Balance Update után sem csillapodnak a kedélyek a Hearthstone szerverein. Sokak szerint a Shaman még így is túl erős maradt, mások úgy vélik a Deathrattle Rogue-ra is ráférne egy kis gyengítés.

Számukra rossz hír, hogy január 5-ig már biztosan minden így marad, ezt maga Dean Ayala közölte.

„Még a szünidő előtt szerettük volna kiadni a frissítést. Január 5-én aztán folytatjuk a munkát és jöhet az újabb patch, ha szükség van rá. Több időre van szükség az adatok begyűjtésére.”

A mostani nerfek tehát csak egyfajta gyorssegélyként érkeztek, hogy élhetőbb legyen a Hearthstone világa a szünidő alatt. A karácsonyi szünet alatt begyűjtött adatok alapján azonban elképzelhető, hogy januárban újabb nerfek érkeznek majd.

Egyelőre azonban úgy tűnik, a Deathrattle Rogue nincs veszélyben.

„Viszonylag kevesen játszanak vele, és nincs átütő winrate-je a paklinak” – véli Ayala. Az tehát biztos, hogy 2020 elejéig minden marad, ahogy most van. A szünidőben tapasztaltak szerint pedig január elején a fejlesztők eldöntik, indokoltak-e az újabb nerfek.

Az mindenesetre jó hír, hogy nem zárkóznak el a lehetőségtől, hogy akár 2 hetente nerfeljenek lapokat, ha erre van szükség.szükség.

×