A Santa Monica Stúdió művészei megosztottak néhány korai God of War rajzot, melyeken Kratos elképzelt lánya is szerepel.

Az biztos, hogy a God of War mindig egy nagyon kedvelt franchise volt, ráadásul 2018-ban teljesen új formában tért vissza, és az év játéka lett. Tudjuk, hogy Kratosnak lett egy fia, Atreus, aki fontos részét képezi az új történeteknek.

Ám most kiderült, hogy Kratosnak majdnem lett egy harcos lánya, aki játszható főszereplő lett volna egy játékban. Ezt a Santa Monica Studio művészei osztották meg nemrégiben, akik a ünnepelve a stúdió 20 éves évfordulóját, a legemlékezetesebb concept artokat mutatták be a God of War történetéből – írja a GamesRadar.

Erik San Juan szerint a God of War Ascension című játékhoz készültek rajzok olyan amazon harcosról, aki Kratos lánya lett volna.

Kép forrása: PlayStation.com

„Miután Kratos a God of War három végén eltűnik, tudtuk, hogy kell keresnünk helyette egy utódot. Valakit, aki elkezdi keresni őt. Ellentétben azzal, ahogy végül folytatódott a történet, korábban azt képzeltük el, hogy van egy lánya. Rajzokat is készítettünk róla, hogy hogy nézne ki” – írja Juan.

Persze nem csak harcos amazonról, de Kratos és Poseidon csatájáról, Icarus vázlatairól és Krator karakterének eredeti terveiről és osztottak meg rajzokat. Érdemes végignézni a teljes bejegyzést!

Kép forrása: PlayStation.com

Neked hogy tetszik a harcos amazon ötlete?

×