Remek LTM ötlet pörög az Apex Legends játékosok körében, egy teljesen egyedi csata kerülhetne a játékba.

A kalózos csaták igazi klasszikus ütközeteknek számítanak. Ki ne emlékezne Sandokan, a Karib tenger kalózai, vagy éppen a Kincses sziget egy-egy csatájára? Természetesen a modern korban is szívesen modellezik le az ilyen izgalmakat, most éppen az Apex Legends játékosok kaptak kedvet a dologhoz.

Kigondoltak egy 8v8 LTM-et, melyben két űrhajó csatázna egymással, méghozzá a levegőben.

A hajók között jump-padokkal lehetne ugrálni, aki pedig a mélybe esik, azonnal meghal. Klasszikus „the floor is lava” elem, ami miatt nem csak a célzás, de az ügyes mozgás is kiemelt figyelmet kapna a játékmódban.

Fegyverek nincsenek, csak robbanószerek és puszta kezes harc. Vagyis egyszerűbb lehet a mélybe taszítani valakit, mint nullára lesebezni.

A közösség fantáziája egyből beindult az ötlet láttán, és rengeteg kiegészítéssel szőtték még tovább a dolgot. Zipline-ok, több élet mint ahogy a Winter Express LTM-ben láttuk, és csapatonként limitált Legendek.

Ha kicsit visszagondolunk az időben: az Unreal Tournament, a Quake és a Team Fortress 2 szervereken is előfordult hasonló játékmód. Itt az ideje leporolni, és egy mai játékban is kipróbálni!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×