Komoly gondok akadtak a Telenor hálózatával.

A délelőtti órákban hirtelen elérhetetlenné vált a Telenor hálózata Budapesten. Valószínűleg sokaknak fel sem tűnt a hiba, ugyanis a probléma ellenére a telefonokban kiírt térerő nem feltétlenül esett nullára. A panaszáradatot követően a szolgáltató Facebook oldalán ismerte el a hibát.

A Telenor közleménye szerint egy Teve utcában zajló épületfelújítás következtében sérültek meg olyan alkatrészek, amelyek a gerinchálózat működéséért voltak felelősek, emiatt Budapest észak-keleti részén hiba léphet fel a szolgáltatással.

A probléma az SMS, hang és adatforgalmat is érinti, szóval gyakorlatilag a Telenor összes szolgáltatása kihagyhat az említett területeken. A hiba elhárításán már rajta vannak a szakemberek, viszont arról egyelőre nem adtak tájékoztatást, hogy mikor áll vissza teljes mértékben a szolgáltatás.

Szóval nyugalom, nem a Ti készüléketekben van a hiba!

UPDATE: A Telenor javította a hibát

FRISS HÍREK – 15:29

„Nagyon köszönjük a türelmeteket! Az érintett terület 100%-án helyreállt a Telenor hang- és SMS-szolgáltatása, a mobilinternet hálózaton a délután folyamán még torlódásokra lehet számítani. Köszönjük, hogy ennyien jeleztétek a kimaradást!”

×