A Blizzard végre nyilvánosságra hozta a klasszikus RTS újradolgozott verziója, a WarCraft III: Reforged hivatalos megjelenési dátumát.

A WarCraft III: Reforged a Warcraft III: Reign of Chaos és a Warcraft III: The Frozen Throne teljesen újradolgozott verziója, friss grafikai megvalósítással. A Blizzard korábban azt mondta, még 2019 végén ki szeretnék adni a játékot, ám a készítők most úgy érezték: szükség van még egy kis extra időre a befejezéshez – írja a Dexerto.

Végre megérkezett a pontos megjelenési dátum, így már tudható, hogy a játékot 2020. január 28-án (kedden) indíthatjuk el, magyar idő szerint aznap élfélkor. Bár a Blizzard valószínűleg sokak tervét meghiúsította azzal, hogy a karácsonyi szünet előtt nem adta ki a címet, legalább alapos munkát végeznek.

 

WarCraft III: Reforged

A játékban lehetősünk lesz végigjátszani a Reign of Chaos és a Frozen Throne történetét, mely több mint 60 küldetést tartogat. A történetből kiderül, hogyan vált Arthasból Lich King, valamint megismerjük Azeroth Scourge invázióját is. A Blizzard azt is hozzáteszi, hogy az online rendszert balanszolták, beépítettek egy sokrétű matchmaking rendszert, a Battle.net custom meccsek hozzáadásával.

A Warcraft III: Reforged érkezését először 2018-ban jelentették be a BlizzConon, amikor felhívták a figyelmet arra, hogy a fejlesztés valószínűleg még sok időt vesz igénybe. A rajongóknak azonban már tényleg nem kell sokat várniuk, hiszen alig több mint egy hónap múlva játszható lesz.

Te megveszed január 28-án a Warcraft III: Reforged RTS-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×