Újabb szezon, újabb Pro League skinek. Úgy tűnik azonban, hogy miközben valaki elégedett ezzel, van olyan is, aki nem.

Körülbelül 2016 óta várják a rajongók, hogy a Rainbow Six Siege-ben valamikor újra kapható legyen a Jӓger Pro League skincsomag. A Ubisoft egyértelmű kérdésre egyértelmű választ adott két éve a Redditen: „nem”. Most azonban váratlan módon mégis érkezett egy Jӓger Pro League frissítés, aminek persze örülhetnek azok a rajongók, akik régóta erre vártak.

Miközben az új évad indulásával Jӓger újra Pro League szettben pompázik, a másik választott Twitch lett, az Ember Rise operátorok, Goyo és Amaru mellett. Utóbbi két választás rendben is volna, hiszen a Ubisoft hagyománya szerint mindig az előző évad operátorai kapnak friss Pro League szettet – írja a Dot Esport.

Az egyik rajongó rámutatott, hogy a Ubisoft olyan fegyverekhez adott most skint, melyek már kevésbé szerepelnek a metában, sőt magasabb szinteken pedig szinte egyáltalán nem használják – derül ki a Twitter poszt reakcióiból. Ezek Jӓger M870 fegyvere és Twitch HK417 puskája. Sokak szerint teljesen felesleges volt most ezekhez Pro League skint adni. Egy másik rajongó pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a Jӓger és Twitch többi fegyvere már kapott Pro League skint.

A kérdés tehát most az, vajon miért tért vissza a Ubisoft az említett két operátorhoz? Erre jelenleg nincs jó válasz és egyelőre úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem is válaszolt még ezekre az aggályokra. Goyo és Amaru egyébként friss fegyverskin, valamint néhány díszes fekete, fehér és arany színekben pompázó felszerelést kapott, a Pro League hagyományainak megfelelően. Ami talán kitűnik, hogy Goyo egy érdekes sapkát kapott, amit alapesetben nem visel.

Mind a négy operátor teljesen új skinfelszereléssel érhető el, mindegyikhez tartozik egy szintén arany, fekete és fehér színű chibi charm is. Az összes Pro League szett a szezon végéig lesz elérhető.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×