A legjobb három KriszhAdvice csapatában játszhat Európa krémje ellen.

Fél millió dolláros összdíjazású jótékonysági Twitch Rivals versenyre buzdítja a magyar Fortnite közösséget KriszhAdvice. A selejtezőket a streamer december 16-án (vagyis ma) este 19:30-kor rendezi, a legjobbak pedig 19-én csaphatnak össze Európa kiemeltjeivel a fő rendezvényen.

View this post on Instagram

Érkezik a Fél Millió Dolláros Jótékonysági verseny! Dec. 16 – Dec. 19 A Twitch Rivals során TI is versenyezhettek, és ha sikerül továbbjutnotok akkor velem egy csapatban küzdhettek meg Europa legjobb játékosai ellen egy 500 ezer dolláros jótékonysági versenyben. Minden nyeremény a Szülők Háza Alapítványnak megy. Arról, hogy miért őket választottam a Streamben bővebben beszélek majd. Röviden a lényeg: Akinek össze van kötve a Fortnite és Twitch fiókja, az részt tud venni egy exklúzív SOLO Versenyben, amit én fogok közvetíteni (Dec. 16), és a honfitársaiddal mérheted majd össze a tudásod. Az első 3 helyezést megszerző játékos pedig csatlakozhat hozzám a Squad Versenybe (Dec. 19), ahol Europa Top játékosai ellen játszunk majd egy 500 ezer dolláros versenyen. A főnyeremény $125,000 de még a 10. hely is $10,000! Szóval a tét nem kicsi, hiszen ezzel rengeteg szülők nélkül élő kisgyerek életét tehetjük szebbé/boldogabbá. Kérlek küldjétek mind a pozitivitást, és előre is jó szórakozást! 😉

A post shared by twitch.tv/kriszhadvice (@kriszhadvice) on

 

A selejtezőre a Twitch és az Epic fiókunk összekapcsolása után jelentkezhetünk, ha mindez sikeresen megtörtént, a Fortnite-on belül fel fog ugrani egy exkluzív Solo verseny, amit KriszhAdvice közvetíteni is fog a csatornáján.

A Solo verseny három legjobb indulója továbbjut a december 19-én megrendezésre kerülő Twitch Rivals Squads tornára, ahol maga KriszhAdvice csatlakozik majd a trióhoz.

A versenyen szerzett minden fillér jótékony célra lesz fordítva, a streamer a Szülők Háza Alapítvány számára ajánlotta fel a nyereményt.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×