A fejlesztők gyengítik a sárkányok erejét, hogy ne ezeken dőljön el a meccsek sorsa. A lethality és support itemeket is módosítják.

Az új szezon a League of Legends-ben a sárkányok uralmával köszöntött be. Ezek lelkei nem csak nagyon erős előnyöket adnak a legyőző csapatnak, de magát a pályát is átszabják. Azonban az első pár hét után egyértelművé vált még a Riot Games számára is, hogy némelyik túl erősre sikerült. Így a jövő héten kijövő 9.24b frissítésben ezeket vették célba.

Az Ocean Soul a legerősebb talán mind közül, ezért ez kapja a legnagyobb nerfet, folyamatos gyógyulással és az ellenfél sebzéséből való mana kinyeréssel a játék elég egyoldalúvá válhat.

Az Infernal és Mountain lelkek ennél csak kisebb módosításon esnek át, de kétségtelen, hogy rájuk is ráfér a gyengítés. Az Infernal pusztító képessége és a Mountain shieldje hatalmas előnnyé válhat, ha azt a megfelelő kompozíció kapja meg. Az Elder sárkányról pedig nem is beszélve. Ha azt megszerzi az előnyben lévő csapat, jószerint letehetünk a fordítás lehetőségéről.

A Cloud az egyetlen lélek, ami marad ahogy van, mozgási sebesség buffja nem lesz mérvadó továbbra sem.

A fejlesztők a Lethality eszközöket is módosítják, 5+ támadási erőt kap a Serrated Dirk, amiből épül a legtöbb item. Ezzel a kis segítséggel a korai játékban kerülnek majd előnybe az ezt építő karakterek.

A támogató eszközök kicsit átszerveződnek, hogy védelmi és támadói jellegük egyértelműbbé váljon. A Relic Shield és Steel Shoulderguard pár statját életpont regeneráció váltja majd, a Spectral Sickle és Spellthief’s Edge mana regenerálódás kap. Az ezekhez tartozó harmadik küldetés mérföldkövet is növelik, hogy kisebb legyen a farmolási büntetés.

Szerintetek is túl erősek voltak a sárkányok?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×