Az Epic Games kedves hangvételű levéllel fordult az adatbányászok felé, hogy ne spoilerezzék le a frissítésben található Star Wars eseményt.

Az Epic Games az új chapter óta nem adott ki semmilyen közleményt a Fortnite frissítéseivel kapcsolatban. Sokan úgy gondolták, a fejlesztők sértődöttségből nem készítenek hivatalos bejelentéseket, mivel az adatbányászok rendszeresen előre lelőnek úgyis minden poént, amit terveztek. Habár a pletykák mentén nagy hírverést kap minden újdonság, így némi haszna is van az Epicnek a spoilerezésből.

A tegnapi Star Wars esemény azonban túl nagy és fontos volt az Epic Games számára, ezért felvették a kapcsolatot a legnagyobb adatbányászokkal. A lenti üzenetben láthatjátok, hogy kedves hangvételű levelet tettek közzé számukra, de megemlítették azt is, hogy mivel ez a Disney hatásköre, könnyen peres útra is terelhetik a kiszivárogtatók ügyét.

kép forrása: twitter.com/HYPEX

A legnagyobb adatbányászok Twitteren reagáltak a kérésre és leírták, hogy tiszteletben tartják az Epic Games kérését, így nem is közöltek semmilyen információt a Star Wars eseménnyel kapcsolatban.

Ti részt vettetek a tegnapi Star Wars eseményen?

 

×