Két hazai duo a selejtezőből, BLYYY-ék meghívással érkeznek a 10 000 eurós PUBG versenyre.

 

Nem csak nálunk, a régió más országaiban is rohamosan fejlődik az esport. Tökéletes példa erre a Good Game Global által szervezett PUBG verseny, mely elképesztő fejlődésen ment át egyetlen év leforgása alatt.

Tavaly még egy sima horvát versenynek számított, 440 000 forintnyi összdíjazással. A verseny népszerűsége és a külföldi érdeklődők miatt azonban idén szintet lépett az esemény. Például azért, mert beszélt szponzorként a 140 országban forgalmazott Pringles termékcsalád.

A helyszín ezúttal egy wellness centrumban lesz, a LAN előtt selejtezőről lehetett a döntőbe kerülni, az összdíjazás pedig immár 3 millió forint.

A december 14-én esedékes LAN-ra két magyar duo is lekvalizott: a Grim Ravens párosa ezmegaz és Sicario, valamint rbbence és Triasz. Mellettük meghívásos úton ott lesz még BLYYY és sprEEEzy is, akik anno még az amerikai Broadcaster Royale PUBG versenyén ismerkedtek össze. Ezután még közös Apex Legends versenyen is elindultak, BLYYY teljesítménye pedig meggyőzte a horvát streamert, hogy erre a 3 milliós versenyre ő lesz az ideális csapattárs.

Angol nyelvű közvetítést ezen a linken találtok a versenyről. Szurkoljunk a hazai duóknak, hogy szép eredménnyel zárjanak a versenyen!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×