A sokak által hiányolt funkció végre visszatért a kliensekbe.

Vélhetően idén sem ússzuk majd meg a karácsonyi pulcsis csirkéket, de kit zavar ez, ha értelmes funkciókat is kapunk a poénok mellett. Ilyen például a Mikulás napi frissítésben visszatérő rajzolás is, mely már jó ideje eltűnt a játékból.

A régebbi játékosok még biztos emlékeznek a firkálható térképre, mely azonban a Panorama UI megjelenésével hirtelen eltűnt a játékból.

Szórakoztató és hasznos is egyben, hiszen az unalmas holtidőben kiváló alkalom egy kis kreatív rajzolgatásra, de a taktikákat is szépen meg lehet jeleníteni rajta. Ki merre mozgott, hogy forognak át a játékosok, vagy éppen milyen szögeket tartanak le.

A fejlesztők igazán sose érezték szükségét, hogy pótolják ezt az elmaradást, James Bardolph viszont már az első naptól kezdve harcolt a visszakerülésért. A FACEIT közvetítésekről jól ismert kommentátor már 2019 első napjaiban ezzel nyaggatta a fejlesztőket:

Még az funkció eltörlésének egy éves évfordulójáról is megemlékezett:

Természetesen ezt a fejlesztők sem felejtették el, James volt az első, akinek elspoilerezték a dolgot egy nappal az Update előtt.

Köszönjük James, nélküled ki tudja meddig húzták volna!

×