A legutóbbi frissítés úgy tűnik finoman szólva sem lett tökéletes. A kiadó már dolgozik a hibák kijavításán.

Andrew Kauz, a Blizzard egyik közösségi menedzsere rövid tájékoztatást adott ki a 16.0 Patch hibáiról:

  • Sathrovarr: A tervek szerint nem kellett volna játszhatatlanná válnia a csütörtöki frissítéssel. Tudják, mi okozta a hibát, és a Descent of Dragons jövő heti megjelenésére rendbe is hozzák a lapot. Ennek megfelelően jövő kedden lesz újra használható.
  • Disenchant: Néhány kártya betörésekor rendszerhibát ír ki a játék, ezt minél előbb javítani szeretnék, nem várnák meg vele a jövő heti frissítést.

  • Hiányzó kártyák: Visszajelzések alapján a Treasures from the Tomb kártyák eltűntek a játékosok gyűjteményéből az event után. Emlékeztetőül, az összes event alatt megszerzett kártya csak ideiglenesen került be a gyűjteményekbe. Valójában sosem kerültek be, csak ideiglenes lapokként voltak ott, elkülönítve a ténylegesen birtokolt kártyáktól.
  • Whizbang: Közösségi jelzések alapján Whizbang kizárólag Zoo Warlock paklit osztott a játékosoknak. A disenchant hibához hasonlóan ezt is azonnali hatállyal javították.

Jó látni, hogy a Blizzard ilyen gyorsan reagál a hibákra, csak így tovább. Reméljük a keddi élesítés sokkal zökkenőmentesebb lesz majd.

×