A ban után elszabadult a pokol.

A CS:GO berkein belül bizonyára mindenki hallott már s1mple-ről, az ukrán fenegyerekről, aki jelenleg a NaVi profi csapatában hol az Ak47/M4 kombót, hol pedig az AWP-t pörgeti.

A profi játékost viszont elég sokan bélyegezték meg a toxic magatartásáért és úgy tűnik, hogy ez az évek elteltével időnként még mindig visszaköszön, ugyanis legutóbb ismét kitiltották a Twitch-ről, már másodjára. Ekkor gyűlöletbeszéd miatt tiltották ki, amit a játékos egyáltalán nem tudott hová tenni, de olyan szinten berágott a lila óriásra, hogy még a partneri státuszát is eldobta emiatt.

S1mple banja azóta is aktív, viszont az utóbbi időben mégis feltűnt a Twitch-en, ráadásul egy nagyszabású giveaway-jel tért vissza, persze mint utólag kiderült valójában nem ő lőtte fel a streamet, hanem pár scammer próbál pénzt lehúzni a nézőktől. A közvetítések pedig s1mple korábbi streamjeiből állnak, amelyeket a csalók rögzítettek és most újként próbálják beadni.

A probléma az, hogy sajnos elég sokan ülnek fel a trükknek

A Twitch pedig elég lassan reagál, de az sem nagy tragédia, ha lelövik az egyik csatornát, hiszen a csalók másnap már új accounton folytatják az egészet.

Nem csoda, hogy s1mple is kiakadt, fel is kérdezte a Twitch-et a történtek után:

„Nem a ti felelősségetek, hogy megvédjétek a saját embereitek?

A lila óriás egyelőre nem reagált hivatalosan. Az viszont biztos, hogy mindenkinek érdemes figyelnie a jövőben erre.  Szinte biztos, hogy a csalók fognak még próbálkozni hasonló trükkökkel.

Forrás: Dexerto.com
Borítókép:HLTV.org

×