Az Outlast kétségkívül az egyik legfélelmetesebb, legfrusztrálóbb horrorjáték, melynek következő részében együtt is átélhetjük a borzongást a játékostársunkkal.

A fejlesztő Red Barrels bejelentette, hogy az Outlast belép a co-op játékok világába, az Outlast Trials címmel. Az Outlast Trials ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint az Outlast és az Outlast 2, a történet azonban korábban játszódik, valamikor a hidegháború idején.

„Az Outlast Trials lehetővé teszi, hogy a játékosok egyedül vagy akár társakkal együtt nézzenek szembe a horror kihívásaival” – írta a Red Barrels a Facebookon. Az IGN szerint ez arra utal, hogy a játék valamilyen tudományos létesítményben játszódik majd.

Kép forrása: Red Barrels

„Most bizonyítottunk a koncepcióval, itt az ideje, hogy a tartalomgyártásra, a sokszínűségre és a gore-ra fókuszáljunk” – mondta David Chateauneuf, a Red Barrels társalapítója. Kommentben azt is megerősítették, hogy nem VR játékról van szó, még mielőtt valaki a plakát miatt azt hinné. A játék jelenleg fejlesztés alatt áll, a megjelenés dátum egyelőre nem ismert.

Te mennyire szereted az Outlast játékokat?

×