Két évnyi versenyzés után úgy érzi, kiöregedett a kompetitív Fortnite-ból, szerinte már a 14-17 éves korosztály uralkodik.

Flossen neve közel sem ismeretlen a versenyszerű Fortnite követői előtt. Eredménylistáját szinte lehetetlen egészében felsorolni, de a teljesség igénye nélkül ott volt a Winter Royale döntőjében, a Secret Skirmish LAN-on és a FNCS Trios döntőn is, megjárt 2 TwitchCont és idén nyáron meghívták az Epic főhadiszállására is egy exkluzív tesztre.

A Fortnite-álomnak azonban úgy tűnik vége, a 25 éves amerikai játékos úgy döntött, örökre szögre akasztja az egeret. Legalábbis ami a profi játékot és a versenyeket illeti.

A tavalyi sikeres felvételi után idén is elfogadták jelentkezésemet a Nebraskai Egészségügyi Egyetem (UNMC) fogorvosi karára. Tavaly még elhalasztottam a továbbtanulást a Fortnite miatt, idén augusztustól azonban már 100%-osan az egyetemre fogok koncentrálni.

Ezt a részét úgy gondoljuk, teljesen meg is lehet érteni. Örök probléma az esportolók körében, hogy mihez kezdenek életükkel, ha egyszer véget ér profi esport karrierük. Flossen jövőbe tekintő gondolkodása főleg annak fényében teljesen jogos, hogy szerinte az igazán jó játékosokat a 14-17 évesek között találjuk.

Vénembernek érzem magam a Fortnite versenyekhez. A világ legjobb játékosai jellemzően 14-17 évesek, én pedig nyáron már 25 leszek. Nincs kétségem afelől, hogy szakmai jövőm és megélhetésem szempontjából is helyes döntést hoztam.

Ha csak a legutóbbi DreamHack győztesre gondolunk, teljesen jogos, amit Flossen feszeget. Merijn 15 évesen lett bajnok, és ha megnézzük a dobogót, tényleg nem 20 feletti az átlagéletkor az első háromban. Sok sikert kívánunk Flossennek a fogorvosi karrierhez! A teljes bejegyzést eredeti nyelven itt találjátok.

Szerintetek jól döntött? Tényleg túl idős már a Fortnite-hoz?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×