A GLL Nations Royale versenyének alsó ágán találkozott egymással a két nemzet válogatottja, az egész játéknap legszorosabb meccsét hozták össze.

Az első akadályt még jól vette a magyar válogatott, a felső ágon ugyanis győzelemmel kezdett a legjobb magyarokat felvonultató nemzeti csapat. A teljesség igénye nélkül meghívót kaptak a Flank, a Ravens, és a LvL Up legjobbjai, valamint a népszerű streamerek is.

A szlovákok legyőzése után a törökök már nagy falatnak bizonyultak, jöhetett az alsó ág és a britek elleni meccs, az életben maradásért. Extrém szoros találkozót vívtak a felek, tökéletesen érződött, hogy itt már nincs lehetőség hibázni. Az első meccs igazából döntőnek is beillett volna, olyan szorosra sikerült.

A magyarok elfoglalták a kör belsejét, így a jobb pozícióban bízhattak, a britek pedig a létszámfölényben.

Aztán egy kritikus 4v4 végjátékban, egyetlen killen múlt a dolog, ahol a britek örülhettek győzelemnek.

A második kört könnyedén hozták a magyarok, majd egy újabb magyar siker következett, ezzel meglett a továbbjutás is, 2:1-es végeredménnyel. Jöhettek a másik ágon diadalmaskodó norvégok, akik időközben az észteket búcsúztatták.

Egy gyors ütésváltás után itt is 1:1-ről kellett bizonyítani, az utolsó ugrására készültek a csapatok. Az izgalmas végjáték itt sem maradt el, Ruins tövében azonban elfogyott a lendület és 13:14-es létszámnál a norvégok jobb pozíciója végül eldöntötte a meccset. Sorra kaptuk a killeket, miközben viszonozni már nem tudtuk a frageket, így a vége 2:1-es norvég siker és továbbjutás. A magyar válogatott tisztességgel helyt állt az európai élmezőnyben, nem sok hiányzott csupán a továbbjutáshoz.

Gratulálunk a válogatott tagjainak, és köszönjük mindenkinek, aki velünk együtt szurkolt nekik! Szép volt fiúk!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×