Véget ér a várakozás: a tesztszerver után, váratlanul a Ubisoft bejelentette az Operation Shifting Tides indulásának időpontját. Ma délután már tolhatjuk.

Nem sokkal a tesztidőszak után végre december 3-án az éles szervereken is elindul a Rainbow Six Seige negyedik évének negyedik -és egyben- utolsó szezonja, az Operation Shifting Tides.

A Rainbow Six Pro League Japán döntőjében mutatták be először a frissítést, amit a közönség igen pozitívan fogadott. Wamai és Kali pedig a tesztszerveren is hasznos és érdekes operátoroknak bizonyult, arról nem is beszélve, hogy ezzel együtt bekerül a Theme Park átdolgozott verziója is. A map világosabb lett és sokkal jobban körbejárható.

Az Operation Shifting Tides tehát december 3-án azaz ma startol mind PC-n, mind konzolokon, bár minden platformon picit más az időpont. A Rainbow Six Siege Twitter fiókja alapján közzétett időpontokat magyar idő szerint –ha számításaink pontosak- így kell érteni:

PC: délután 3 óra
PS4: délután 4 óra
Xbox One: délután 5 óra

A Ubisoft közben bejelentette a friss streamer charmokat, melyek az Operation Shifting Tides indulásával válnak elérhetővé a Twitch és a Uplay fiók összekapcsolásával. A Ubisoft legutóbbi Operation Ember Rise frissítése szintén sok változást hozott, ám kezdetben rengeteg problémát okoztak a rendszeres DDoS támadások, melyekre reméljük, hogy a Ubisoft ezúttal felkészült. Jövőre, az ötödik év indulásakor pedig a Ubisoft egyre több sztorit épít majd a játékba.

Te már ma játszani fogsz a Rainbow Six Siege legújabb operátoraival?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×