A hírről Felix felesége, Marzia számolt be egy Instagram sztoriban, de egyelőre túl sok konkrétumot még nem lehet tudni.

A Dexerto forrásai szúrták ki, hogy Marzia Instagram sztorijában bukkant fel a hétvégén egy hír, miszerint betörtek Felix, azaz PewDiePie és az ő közös lakásukba.

Kép forrása: Dexerto

Betörtek a házunkba, és elvitték az értékek 90%-át, az ékszereimtől kezdve a luxuscikkeken át a különlegességekig, amiket az évek során összegyűjtöttem. Minden odalett.

Tudom, hogy ez nagyon materialista, és örülnöm kéne annak, ami maradt, de nem tudom csak úgy elrejteni a sokkot és a szomorúságot, hogy mindent elvittek.

LEET WOW OW

Kérdés egyelőre, hogy miket is vittek el pontosan, hiszen sem Felix, sem Marzia nem osztottak meg egyelőre további információkat. Vélhetően ha csak „átlagos” betörők voltak, akkor csak könnyen továbbértékesíthető dolgokat vittek el, például kamerákat, forgatási felszerelést. Ha viszont őrült rajongók voltak, akkor még az sem kizárható, hogy a 100 millió feliratkozóért járó „vörös gyémánt” play gombnak is lába kélt (annak ellenére, hogy nem igazi drágakő, csak egy csiszolt üveg trófea).

Ha ez utóbbi lenne az igaz, akkor nem ez az első eset, hogy a rajongók megtalálják otthonukat, és megpróbálnak rájuk törni: korábban minden lakhelyükön volt legalább egy olyan alkalom, hogy valaki megtalálta a címüket, és megpróbálta „meghívni” magát. PewDiePie videóban meg is kérte őket akkor, hogy „légyszi, ne gyertek a házunkhoz.

 

Reméljük, mihamarabb előkerülnek a tettesek, és Felixék visszakapják a cuccaikat!

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×