A hatodik szezon holnap indul a Clashmas eseménnyel, ahol új pálya, kártya és torony skinek várnak a rajongókra.

A Supercell egyik vezető játéka, a Clash Royal december 2-án kezdi hatodik szezonját. A fejlesztők sok újdonsággal készültek a rajongók számára, amikhez holnaptól már hozzá is juthatunk. A tél közeledtével az új kinézetek témája a karácsony lett.

Új torony kinézetek

Ezekből egy elérhető lesz a free pass-szal is, ha eleget játszunk. A másik kettő, a Gingerbread és a Clashmas szokás szerint az előfizető játékosok számára készült.

Új pálya

A Clashmas Arena, a téli pálya megtartja az eddig játékstílust, de minden fehér és karácsonyi.

Új kártya

Az új kártya egy harcos angyalka, aki ha épp nem harcol gyógyítja magát, harc közben pedig társait. Ez a kártya ráadásul ingyen elérhető mindenki számára, ha teljesítik a két karácsonyi küldetést.

Nerfek és buffok

Ahogy mindig a frissítéssel némi változás is jön, az eddig már játékban lévő lapokra. Az Elixir Golem lassabban üt majd, a Knight pedig több életpontot kap. A Three Musketeers-t mostantól gyorsabban tehetjük majd a pályára. Bővebben az alábbi videóban kaptok információt a változásokról.

 

A játék világbajnokságának döntője december 7-én zajlik majd, ahol fogadhatunk mely csapatok kerülnek a dobogóra és ezzel játékbeli jutalmakat is nyerhetünk.

Nektek tetszik az új lap?

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×