A Riot Games mindenkit kötelez az accountváltásra, így verseny alakult ki a felhasználónevekért. A legnagyobb streamerek közül már sokan vesztettek.

A Riot Games már korábban bejelentette, hogy újra kell regisztrálnia majd a Riot Games accountokat, azoknak, akiknek nem globálisan egyedi a felhasználóneve és ez mától lépett hatályba. Ez azzal jár, hogy amint beloggoltok, felugrik az alábbi ablak, ami kötelez arra, hogy új login nevet hozz létre. Ezek ráadásul teljesen egyediek kell, hogy legyenek, globálisan, így, ha valaki megkedvelte a neved az óceániai szerveren már búcsút is mondhatsz neki.

A frissítés óta twitteren sok neves tartalomkreátor panaszkodott róla, hogy egyből elvesztették a hozzájuk tartozó nevet, még régi LCS sztárok is. Ez az új felhasználónév a League of Legends-en belül nem probléma, mert ott megmarad a saját játékon belüli neved, de a Riot többi játékában valószínűleg az új néven fogsz szerepelni, így érdemes odafigyelni rá.

Így ajánljuk próbáljatok minél előbb bejelentkezni, hogy megtarthassátok az online neveiteket, mielőtt egy barátotok poénból elcsaklizza, ahogy én is teszem most „MyDuckIsBig” barátommal.

×