Ninja játékos tippjeivel teli könyve után most képregényt ad ki. A történetben természetesen saját maga szerepel, egy sötét battle royale játék harcosaként.

A gamer világ tagjainak nem kell bemutatni Ninja-t, aki a Fortnite: Battle Royale játék streamereként lett világhíres. A játékos próbálja magát időtálló márkává alakítani, saját ruháival, könyvével és legújabban képregényével. A Polygon munkatársa Charlie Hall szerencsés volt és már megjelenés előtt elolvashatta a képregényt, így beszámolója alapján mi is betekintést nyerhetünk mi vár ránk, ha megrendeljük.

kép forrása: forbes.com

A Ninja: The Most Dangerous Game, 144 oldalas képregény rajzolója Felipe Magana, aki új még a piacon, de munkája lenyűgöző és hatásos lett. A történet írója Justin Jordan, aki segédkezett a Green Lantern: New Guardians, Deathstroke, Superboy és sok más híres képregénysorozatban. Persze a sztorihoz maga Ninja is hozzátett, így ő is fel van tüntetve.

A történet egyszerűre sikerült, Ninja postán egy kontrollert kap, ami kibontás után robottá alakul, majd elteleportálja egy sötét világba, a Ketterungba. A Ketterung egy 100 fős battle royale játék, ahol a játékosok egymást ölhetik kardokkal, a gonosz Strigus Thule hadúr szórakoztatására. Ha egy játékost megölsz a játékban, az nem térhet vissza és egy világokon kívüli purgatóriumban reked.

kép forrása: amazon.com

Ezt megismerve a főszereplő Ninja nem hajlandó erőszakot alkalmazni a játékosok ellen, ezzel világokon átívelő forradalmat szít a hadúr ellen. Ebben segítségére siet értelemmel rendelkező fejkendő, akit HB-nek nevez hősünk.

A képregényt december 3-tól lehet megrendelni közel 5000 forintért.

Ti megveszitek?

×