A közösség szerint Mirage-nak és Bloodhound-nak rendkívül nagy szüksége lenne egy kis módosításra. Rajongói felmérés készült.

Annak ellenére, hogy a Respawn Entertainment a megjelenés óta folyamatosan próbálja javítani és balanszolni a játékot, sok esetben a rajongók igényei szerint, még mindig vannak olyan karakterek, amelyek a játékosok szerint javításra szorulnak – derül ki egy rajongók által készített felmérésből.

A felmérés arról kérdezte a játékosokat, hogy a szerintünk melyik Apex Legends karakternek van szüksége balanszra a következő évadban, illetve hogy mely elemek teszik őket túl erőssé vagy gyengévé? Az elemzést a játék Reddit oldalán tették közzé. Több mint 1900 válasz érkezett.

Magyarázat a kördiagramokhoz (kattints a képre a nagyításhoz):

  • Kék – Túl gyenge, buff szükséges
  • Zöld – Megfelelő
  • Piros – Túl erős, nerf szükséges

Kép forrása: Reddit

A felmérés szerint Mirage az egyik karakter, mely leginkább változásra szorul. A játékosok 91 százaléka hiszi, hogy a holografikus trükkök gyengék. Sokak szerint Bloodhound szintén a gyenge karakterek táborát erősíti. A játékosok 63 százaléka szerint a képességét meg kéne változtatni.

Kép forrása: Reddit

Mint kiderült, Lifeline és Bangalore a legkiegyensúlyozottabb karaktereknek tekinthetők: a játékosok 85 és 83 százaléka szerint a karakterek rendben vannak úgy, ahogy most vannak. Pathfinder és Wraith kapta a legtöbb kritikát. A közösség 41 százaléka szerint Pathfindert nerfelni kéne, míg 35 százalék szerint Wraith túl erős.

Kép forrása: Reddit

Bár a felmérésen a játékosbázis viszonylag kis része vett részt, érdekes útmutatóval szolgálhat a fejlesztők számára. A válaszokat egyébként november 8 és 16 között gyűjtötték, nem sokkal azután, hogy a 3.1-es frissítés megjelent.

Te mennyire értesz egyet a játékosokkal?

csoport_apex_320x300

×