Jordan Peele, a Tűnj el! és a Mi rendezője ezúttal az Amazonnal egyesülve valós események alapján készített egy ígéretesnek tűnő akció-thriller sorozatot.

A Hunters címet viselő széria várhatóan 2020-ban válik elérhetővé az Amazon Prime kínálatában, de már az első előzetes figyelemfelkeltőre sikerült. A főszereplők között olyan színészeket láthatunk, mint Logan Lerman (Percy Jackson, Sidney Hall), Josh Radnor (Így jártam anyátokkal), Catherine Tate (A Hivatal, Doctor Who) és a zseniális Al Pacino.

 

Ami a történetet illeti, az 1970-es években játszódik, New Yorkban és valós eseményeket dolgoz fel. Középpontjában a Hunters nevű csapat áll, akik arra teszik fel az életüket, hogy az amerikai társadalomban megbújt, korábbi magas rangú náci tiszteket kutassanak fel. A vadászok elhatározzák, hogy bármi áron igazságot szolgáltatnak a háborús bűnösök fölött és megakadályozzák, hogy az Egyesült Államokban hozzák létre a Negyedik Birodalmat.

Már az előzetes képsorai is elég felkavaróak, a tíz részes első évadtól így még többet várunk. Jordan Peele, aki korábbi filmjeiben is komoly társadalmi kérdéseket boncolgatott hátborzongató körítésben a Hunters munkálatainál “csak” executive producerként vett részt, néhány jelenetben azonban így is az ő keze munkáját véljük felfedezni.

×