Nem rekorddöntögető számról beszélünk, de azért nem rossz teljesítmény egyetlen hét alatt – sajnos itthon még mindig nem elérhető a játék.

A Minecraft Earth kicsivel több mint egy hete vált elérhetővé az Egyesült Államokban is, így az amerikai játékosok is csatlakozhattak az angol, ausztrál, izlandi és mexikói társaikhoz. A Sensor Tower jelentése szerint pedig jó sokan kaptak is az alkalmon.

Az adatelemző összesítése szerint ugyanis 1,4 millió leöltést tudhat magának a Minecraft AR-verziója az első hetén. Ezzel még mindig messze lemarad a Pokémon GO mögött, hiszen a Niantic játékát az első hetén 32,7 millióan töltötték le. Így is a harmadik helyre került a Minecraft Earth, hiszen a Pokémon GO-n kívül csak a Harry Potter: Wizards Unite-nak sikerült az első hetén több játékost gyűjtenie, 3,1 milliót.

Kép forrása: Sensor Tower

Összességében 2,5 millió letöltésnél tart a játék, hiszen a fenti 1,4 milliós adat csak az Egyesült Államokra vonatkozik, a maradék 1,1 milliót korábban, a többi országban szedte össze.

Még mindig nincs hír arról, hogy mikor lesz teljesen globálisan elérhető a játék, de egyelőre relatíve jó számokat produkál – így reménykedhetünk a mielőbbi időpontban.

×