A Fortnite: Battle Royale új frissítése, a 11.20 főleg kozmetikai kiegészítőket és némi bug javítást tartalmaz. Sajnos az Epic nem ad tájékoztatást.

Az Epic Games új taktikája, hogy nem közöl sem frissítéseket, sem terveket a rajongókkal, így viszont az adatbányászok korát éljük, ahol a patch letöltése után pár perccel minden infóhoz egyszerre juthatunk hozzá, bár nem megbízható forrásból.

Mivel a frissítés a mai naptól elérhető, kedvenc adatbányászunk Lucas7yoshi posztolta pár perccel ezelőtt az alábbi táblázatot, a nemsokára érkező karakterkinézetekről.

kép forrása: twitter.com/Lucas7yoshi/

Amint láthatjátok felül, az új téma a pokol lesz, pár ördögi kinézet, lángoló fegyver és sárkány ernyő is kerül a boltba nemsokára.

Három töltőképernyő is érkezik:

A mobilfelhasználók mostantól három fajta témából választhatnak, CombatPro, Legacy, QuickBuilder. Ezzel az Epic Games próbálja felzárkóztatni őket a többi platformon játszó játékosokhoz.

A frissítéssel érkező küldetések az alábbi három képen találjátok, habár a jutalmakat sajnos még nem tudták kifejteni.

 

Ha minden igaz új bundle is érkezik, mégpedig unikornis formában, de elérhető lesz újra két már korábban megvásárolható csomag is.

 

Nektek melyik a kedvencetek érkező skinek közül?

×